Nu har äntligen värmen kommit! 

Men med värmen kommer också flugor vilket kan vara mycket irriterande för hästar. Gör sommaren behagligare för din häst med en flughuva eller ett flugtäcke. 

NAF Off Citronella

NAF Citronella är en serie med produkter för att hålla insekter borta under sommarsäsongen. NAF Citronella finns i flera olika varianter, både för häst och ryttare.

Citronelladoftande sommarspray. Sprejas över hela hästens päls, för en långtidsverkande citronella-doft.

Citronella Wash. Uppfriskande, naturligt doftsatt citronella sommartvätt, till svettiga och varma hästar.

Citronelladoftande sommargel. Appliceras till icke känsliga områden av hästen, för en långtidsverkande citronella-doft.

Citronella Armband är ett siliconarmband som innehåller citronella-olja. Oljan är inkapslad i armbandet. Armbandet är mycket hållbart, vattentätt och praktiskt att använda. Kan användas under ridning, vid utmockning eller andra sysslor i stallet.

Citronella Tag är ett silikonhänge innehållande citronella-olja. Hänget är mycket hållbart, vattentätt och enkelt att använda. Kan fästas på träns, grimma, täcken, man och svans. Eller varför inte i stallet under de varma sommarmånaderna.

Äntligen vår!

Vårsolen har börjat skina och temperaturen stiger. Det betyder att det är dags att börja sätta trädgården i ordning. Vi har allt du behöver för ditt arbete. 

Ta en titt på vårt utbud av trädgårdsredskap. Fiskars produkter erbjuder redskap av hög kvalitet, spadar och skyfflar, grensaxar och sekatörer, sågar och yxor.

Vi har också ett brett utbud av trädgårdshandskar. Och glöm inte barnen. Klart att de också ska få vara med. Ta en titt på spadar, skyfflar och krattor anpassade för de yngre trädgårdsintresserade.


 

 

Landäng AB är en butik för hela familjen. I butiken på 1000kvm hittar du allt till din Häst, Hund, Katt eller Trädgård.

Vi har ett brett sortiment med flera kända varumärken som bl a, Gardena, Horseware, Mountain Horse, Källqvist, Hansbo, Pikeur, Tonics, Purina, Pet-Food, Dogman, Hurtta, Fiskars, Bayer, Hozelock, Ako och många många fler.

Nu finns vi även på webben. Över 10 000 artiklar och många fler på väg. Du kan nu shoppa hos oss hemifrån.

Klicka dig runt på vår hemsida eller besök oss i vår stora butik i Skurup. Hittar ni inte det ni söker, tveka inte att höra av er så hjälper vi gärna till!

Vill ni ha hjälp med ert staket? Eller ni ska köpa större volym stolpar? Läs mer under fliken PODA-center, Vi lämnar gärna offert på ert nya trädgårdsstaket eller era nya hagar.

 

 

Kontakta oss:

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Landäng AB

Svaneholms Allé

27430 Skurup

0411-43005