Hippo är ett svenskt hästfoder som har funnits på marknaden sedan 1999. Hippo ägs och produceras av Svenska Foder AB, som är en av Sveriges största fodertillverkare.

Hippo är indelat i familjer för att lätt hitta den produkt som passar i foderstaten och är optimal för just din häst. Fodren finns i både pellets- och müsliform. Pelletsen är små vilket gör att Hippo kan utfodras till hästar i tidig ålder.

Vårt sortiment av Hippo-foder hittar du här.

HippoBas

Produkterna inom HippoBas är noga sammansatta för att matcha behoven hos den normalpresterande hästen.

HippoTop

Foder utöver det vanliga. HippoTop-familjen användes av många ryttare och kuskar som vill ha ett foder med det lilla extra.

HippoProtein

Under HippoGrow har vi samlat våra proteinrika färdigfoder. Dessa foder utgör ett utmärkt komplement till ett proteinfattigt grovfoder till alla hästar.

HippoCompetition

Kraftfodren inom HippoCompetition är energirika och in i detalj utformade för att möta den högpresterande hästens speciella näringskrav. För att verkligen ge hästen möjlighet att prestera på toppen av sin förmåga är fodren dessutom skonsamma mot magen. HippoCompetition är ett utmärkt val även i den normalpresterande hästens foderstat när det fattas energi.

HippoLowCarb

Skonsamma foder där den gemensamma nämnaren är låg stärkelse och levande jästkultur för den goda mag- och tarmhälsan.

HippoSelection

Noga utvalda tillskott för din häst.

Efter en lång varm sommar har höstvädret anlänt. Vi har fått in täckes-nyheter från Horseware. Några exempel. 

De nya lädervårdsprodukterna från leovet!

Ditt läder håller längre!

Leovet's lädervårdsprodukter är fria från mineralolja, och tränger därför in bättre i lädret.

LädertvålRengör och vårdar, gör lädret smidigt. Rengör lätt, milt och grundligt med rena vegetabiliska oljor. Den höga halten av glycerin från växter och utvalda oljor verkar närande och håller lädret smidigt. Biologiskt nedbrytbar. 500g.

LäderoljaFin läderolja för vård av hårt slitet läder. Tränger in djupt och gör lädret smidigt och långlivat. Tack vare lätta, naturliga oljor tränger det snabbt in i lädret och efterlämnar ingen obehaglig fet film. 450ml.

LäderbalsamGör lädret skinande. Förnyar åldrat läder och ger det ny glans. Daglig och mjuk vård utan att övermätta lädret. 500ml.

LäderkrämFör omfattande vård. Vårdar allt slätt läder med värdefulla oljor och vaxer såsom bivax, ricinolja och lanolin. Lädret blir smidigt och elastiskt, skyddas mot uttorkning och ligger bra i handen utan att bli glatt. För regelbunden vård var 3:e till 4:e vecka. 200ml

LäderskumRengör, vårdar, glänser Med detta vårdande, krämiga skum rengörs lädret och återinfettas. Antioxidanter skyddar lädret och gör det hållbart. Ger vacker glans. 200ml.

Lädervård på nolltidKombinerad sadeltvål och läderfett. Rengör och vårdar slätt läder. Lädret fräschas upp, skyddas och förblir längre som nytt. Ger vacker och naturlig glans. 250ml.

Lädervård intensiv, med karnaubavax: Enkel rengöring och vård av läder. Aktivt smutslösande medel rengör utan ansträngning. Hjälper mot kraftig och vidhäftande smuts på läder och metalldelar. Efter appliceringen ger karnaubavaxet en mattglänsande finish. Skyddar dessutom allt läder mot smuts, fukt och väta. 250ml.

 

 

Landäng AB är en butik för hela familjen. I butiken på 1000kvm hittar du allt till din Häst, Hund, Katt eller Trädgård.

Vi har ett brett sortiment med flera kända varumärken som bl a, Gardena, Horseware, Mountain Horse, Källqvist, Hansbo, Pikeur, Tonics, Purina, Pet-Food, Dogman, Hurtta, Fiskars, Bayer, Hozelock, Ako och många många fler.

Nu finns vi även på webben. Över 10 000 artiklar och många fler på väg. Du kan nu shoppa hos oss hemifrån.

Klicka dig runt på vår hemsida eller besök oss i vår stora butik i Skurup. Hittar ni inte det ni söker, tveka inte att höra av er så hjälper vi gärna till!

Vill ni ha hjälp med ert staket? Eller ni ska köpa större volym stolpar? Läs mer under fliken PODA-center, Vi lämnar gärna offert på ert nya trädgårdsstaket eller era nya hagar.

 

 

Kontakta oss:

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Landäng AB

Svaneholms Allé

27430 Skurup

0411-43005